Jun 27 2011


Oscar / Medició de la diversitat als agrosistemes

Bon dia.

Després de una breu presentació a la universitat, on s’ha explicat en què anavem a treballar aquesta setmana, ens han separat en grups i cada un ha anat al seu respectiu laboratori a començar amb la feina.

Hem començat amb les habituals presentacions (treballe amb dues companyes, Laura i Paula) i una xicoteta explicació de quin seria el nostre treball en concret. Fet açò, hem passat a identificar morfoespècies que havien quedat atrapades en una trampa d’una parcel·la d’Altea i hem intentat averiguar quines espècies eren en concret. Inmediatament després hem passat a fer un recompte de totes les morfoespècies, per intentar medir la diversitat d’eixa parcel·la d’Altea.

En acabar, hem fet algunes fotos d’algunes d’aquestes morfoespècies, amb la finalitat de observar-les amb facilitat i poder-les estudiar més còmodament.

A continuació podeu trobar algunes de les fotos que hem pres a classe.

Comentarios desactivados en Oscar / Medició de la diversitat als agrosistemes
Comments are closed at this time.