Jun 28 2011


Oscar / Medició de la diversitat en agrosistemes / Dia 2

El dia de hui hem continuat treballant el tema de la diversitat, però treballant de manera diferent.

Per a començar, hem treballat amb fulla de càlcul fent gràfiques que interpretaven els resultats de diversitat obtingudes el dia anterior. Açò ens ha servit per a entendre millor alguns conceptes, com ara uniformitat, i per a començar a agafar pràctica en l’elaboració de gràfiques, molt utilitzades, i la interpretació de dades.

Fet açò, hem passat a identificar més concretament les espècies que estudiàrem ahir, fotografiant-les i estudiant diferents caràcters diferencials de certes espècies concretes, per a poder classificar-les correctament.

Una vegada classificades totes les que hem sigut capaços de reconéixer, ens hem dedicat a capturar diferents espècies  que habitaven en tres plantes concretes i diferents, per a estudiar-les també i intentar classificar-les. De passada, hem intentat també identificar de quines plantes es tractaven, per tal d’intentar entendre l’ecosistema de la zona. A més, les diferents espècies capturades, una vegada contades, ens permetran conéixer la biodiversitat i també ens ajudaran en l’assumpte de l’ecosistema, una vegada coneguts els predadors, els paràsits, etc.

A continuació podreu veure més fotos de les que hem fet per a identificar aquests éssers vius:

Demà continuarem amb els insectes de les plantes i començarem a intentar elaborar un suposat ecosistema. Fins aleshores.

Comentarios desactivados en Oscar / Medició de la diversitat en agrosistemes / Dia 2
Comments are closed at this time.