Jul 01 2011


Oscar / Medició de la diversitat als agrosistemes / Dia 5

La jornada de hui, últim dia del praktikum, ha sigut extremadament tediosa i frustrant. Com que havíem d’arreplegar totes les dades, relacionar-les i passar-les a net, ens hem ficat a treballar cadascú pel seu costat, per a poder acabar la feina. Jo m’he ficat a passar totes les dades a l’Excel i a preparar les gràfiques. A més, m’he ficat a comparar la biodiversitat de diferents parcel·les de camp mitjançant els índexs de Shanon i Simpson. Al mateix temps, anava embastant el powerpoint que hem d’utilitzar per a fer el video.

Desgraciadament, després de vàries hores de treball, l’Excel ha decidit que era el moment d’executar la seua tàctica kamikaze i ha rebentat, emportant-se quasi tota la feina, i ni tan sols deixava obrir l’altra còpia del document que hi havia a l’ordinador. Afortunadament, part de la informació estava guardada en un penrive, però així i tot s’han hagut de tornar a fer moltes coses.

En qualsevol cas, ha sigut una setmana molt interessant, i m’encantaria repetir si tinguera la oportunitat.

Aquesta és l’última entrada del blog i, encara que siga mera formalitat, supose que ho trobaré a faltar. Com tot.

Bé, hem de tornar per a fer el video, però ens despedim ja del praktikum i, es suposa, dels lectors del blog, si en tenim. Per si de cas, açò és tot. Fins sempre.

Comentarios desactivados en Oscar / Medició de la diversitat als agrosistemes / Dia 5
Comments are closed at this time.