Jun 28 2011
Mejora de la calidad nutricional y resistencia a enfermedades en solanáceas. Dia 2. (Alba)
Hola. Hui, dimarts, és el nostre segon dia per ací i la veritat és que no hi ha queixa de res. Hem caminat menys que ahir i a més, feia menys calor, per tant estem més descansades. Hem visitat la granja, on hem vist cabres i ovelles i els hem fet fotos i videos. Ens han explicat com els trauen la llet i com calculen la quantitat de gassos que expulsen els animals. Després hem visitat la granja de conills i això ha estat bé perquè nosaltres hem pogut agafar cries en diferents moments del creixement i tocar els conills adults, que eren blancs amb els ulls rojos.També ens han explicat els projectes que estan portant al cap, els seus objectius i els mitjans. Pretenen aconseguir un aliment que amb menys quantitat d’aquest, aconseguisca fer creixer els conills més ràpidament, ja que així es guanyaran més diners perquè, si amb menys aliment creixen més, se’n necessitarà menys i per tant menys despesa econòmica fins que arriben al pes necessari per a ser posats en el mercat. Ens han ensenyat les instal·lacions i fins i tot ens han oferit si ens volem emportar algun conillet. Però ho dubte.
També hem pogut veure la piscifactoria, tot i que no estaven plenes perquè estaven pintant i arreglant-ho tot, però si hem pogut veure anguiles que hi havia a peixeres i ens han explicat el que fan. Amb elles tracten els àmbits de l’alimentació i la reproducció. També ens han dit que han hagut de dur els polps a la mar i deixar-los allí en gabies degut a que allí no són capaços de sobreviure. Després de tot això ja començavem a estar cançades i hem anat a una cafeteria on hem esmorzat i s’hem quedat allí mentre la nostra professora ens explicava coses sobre projectes en conills, vaques… per a aconseguir millors resultats en la reproducció d’aquestos, com es seleccionen una vegada són adults i moltes més coses sobre altres temes semblants.
Finalment hem anat al lloc on haviem quedat i ara ací estem, posant una nova entrada al blog. Dinarem i aquesta vesprada acudirem a una conferència sobre com parlar i expresar-nos en públic.
Comentarios desactivados en Mejora de la calidad nutricional y resistencia a enfermedades en solanáceas. Dia 2. (Alba)