Jul 01 2011


Mejora de la calidad nutricional y resistencia a enfermedades en solanáceas. (Últim dia) (Alba)

Filed under Sin categoría

Hola! Per fi hui és l’últim dia! No és que tinga ganes de que açò s’acabe però… l’estiu és massa bo per a passar-lo ací tancats.

Hui no hem fet molt. Hem anat al mateix laboratori de ahir i hem acabat el que vam començar. Hem agafat  les mostres de la PCR i hem esperat a que es descongelaren i aleshores els hem posat colorant blau, per a vore-ho bé quan hem fet l’electroforesis. Abans d’això hem preparat el gel per a fer un motle on posariem les mostres per a què s’esdevinguera aquest procés i hem deixat que es solidificara. Quan ja estava hem posat les mostres amb una pipeta dins dels forats que han quedat al motle, hem enxufat la màquina que ha creat un corrent elèctric d’una banda a l’altra i ha començat el procés.

Quan ha finalitzat aquest ho hem portat a un altra habitació on s’ha quedat submergit en bromur d’etidi, que és una substància fluorescent. Després ho hem posat a un aparell que ha fet una foto i es veia el tamany dels fragments d’ADN. Hem vist que ninguna de les mostres analitzades contenia el que estavem buscant, ja que totes eren homozigòtiques, és a dir, que no tenien el gen de resistència.

Bé, ací acaba la nostra experiència per l’UPV. Hem aprés coses noves i hem conegut a gent però, com ja vam dir ahir, i va quedar clar, hi ha coses que haveren pogut ser diferents.

Adéu 🙂

Comentarios desactivados en Mejora de la calidad nutricional y resistencia a enfermedades en solanáceas. (Últim dia) (Alba)
Comments are closed at this time.