Jun 28 2011


Laura – Medició de la diversitat en agrosistemes – Dia 2

Ja estem altra vegada açí, hui és el segon dia en la universitat fent el proyecte de PRAKTIKUM i, sincerament, les coses van genial.

Hui el dia ha començat davant d’un ordinador introduint xifres, fent gràfiques, taules de valors, percentages, etc. Tot això fins que han arribat els meus companys. Després ens em ficat a organitzar el dia ja que teniem tot un matí per davant. Primer ens ha donat un montó de plaques petri per a que les plenarem amb alcohol, uns pincells i unes bosses plenes de plantes de diferents parceles d’Altea.

Una vegada repartit tot el material hem mirat les fotografies de l’altre dia i em començat a buscar el nom dels insectes amb diversos llibres que ens ha proporcionat. Una vegada aclarats els noms hem depositat 3 tipus diferents de plantes en un paper i em començat a buscar els insectes que podiem trobar (recomane no fer-ho si eres asquerós perquè botaven i es ficaven en els braços, cames,etc). Alguns insectes els hem ficat en alcohol però altres més grans els hem ficat al congelador per a fer-los fotos el pròxim dia.

La feina hui ha estat dividida i hem anat rotant, al principi he estat fent fotografies,després agafan els insectes i més tard buscant el nom de les plantes. Una vegada fetes totes les fotografies hem analitzat com eren per a trobar-los el nom. Alguns insectes no els trobavem i em demanat ajuda al nostre tutor.

A continuació hi ha més fotos fetes amb el mateix micròscopi amb el seu corresponent nom:

TRAMPES:

morfocicadula

Cicadula

Rodalia

Thrips major (hembra)

PLANTA 1 (parcela 6/495):

Antocorido (ninfa/jove)

PLANTA 2 (parcela 8/164):

Pugó

PLANTA 3 (parcela 8/176):

No hem tingut temps per a ficar-los nom...=)

Açò ha sigut tot.
Espere que us agraden les fotetes, demà intentaré portar-ne més.
Fins altre dia!

Comentarios desactivados en Laura – Medició de la diversitat en agrosistemes – Dia 2
Comments are closed at this time.